Onlajn keš kredit u Erste

Da li ste znali da putem Keš ili refinansirajući kreditsajta http://www.ersteonline.rs možete brzo i jednostavno da kreirate tekući račun ili podnesete zahtev za kredit? Sve se odvija onlajn, a potreban je samo jedan dolazak u filijalu, u željeno vreme, radi potpisivanja ugovorne dokumentacije. Pripremili smo blogpost u kome možete da pronađete pregled procesa, sa detaljnim koracima i ilustracijama.

Ukoliko Vam je potreban gotovinski kredit ili imate obavezu koju želite da refinansirate, zahtev možete podneti u svega nekoliko koraka.

 

Najpre izaberite da li želite keš ili kredit za refinansiranje, a u narednom koraku će biti prikazan kalkulator za izabranu vrstu kredita.

Ako ste izabrali keš kredit, potrebno je uneste željeni iznos i rok otplate, a zatim popunite preostala polja u kalkulatoru. Nakon toga će Vam biti prikazan iznos mesečne rate na osnovu parametara koje ste uneli.

Kalkulator keš kredit

 

 

Ako ste se u prvom koraku ipak odlučili za kredit za refinansiranje, potrebno da odgovorite na pitanje da li su obaveze koje želite da refinansirane u okviru Erste Banke, ili su u pitanju obaveze kod druge banke.

Refinans u ili izvan Erste

 

 

Nakon toga će se prikazati kalkulator za kredit za refinansiranje. Potrebno da unesete iznos duga za refinasiranje, a ukoliko želite i isplatu dodatne gotovine, potrebno je da unesete željeni iznos u polje za dodatni keš.

Preostala polja su ista kao i u slučaju kalkulatora za gotovinski kredit.

Kalkulator refinansirajući kredit

 

 

Ako niste klijent Erste Banke, tokom podnošenja zahteva za kredit možete odmah i da otvorite tekući račun. Na raspolaganju su vam dinarski i Premium račun, kao i dodatne usluge elektronskog bankarstava #ErsteNetBanking, #ErstemBanking i SMS usluga.

Otvorite Erste tekući račun

Nakon što ste uspešno podneli zahtev, dobićete kratak pregled Vašeg zahteva, a možete da očekujete da će vas naše kolege kontaktirati mejlom u kratkom roku.

Jednostavno, zar ne? Uverite se i sami na www.ersteonline.rs :)

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Submit